Σε πολλά σχέδια, για κάθε στυλ διακόσμησης.
Επίλεξε το μηχανισμό «ανέβα-κατέβα»
για… πανεύκολο κρέμασμα κουρτίνας!

41

Οι σιδηρόδρομοι κουρτίνας αποτελούν μια μοναδική διαχρονική λύση για τους λάτρεις της κουρτίνας, τόσο σε οικιακούς όσο και σε επαγγελματικούς χώρους. Υπάρχει μία μεγάλη ποικιλία και μία ανανεωμένη συλλογή από μεταλλικούς και πλαστικούς σιδηροδρόμους σε διάφορους σχεδιασμούς, που εξυπηρετούν άψογα την αρχιτεκτονική επιλογή σε κάθε χώρο.

Επίσης, οι σιδηρόδρομοι διατίθενται με διάφορους μηχανισμούς, όπως μονοί/διπλοί/τριπλοί, αλλά και με το διαδεδομένο μηχανισμό “ανέβα – κατέβα” (εύκολη χρήση κουρτινών και αυτόματο κρέμασμα χωρίς τη χρήση σκάλας).

Βρείτε το σιδηρόδρομο που ταιριάζει στο δικό σας χώρο!
Κάντε τη ζωή σας εύκολη με σιδηρόδρομους αυτόματου κρεμάσματος κουρτίνας χωρίς σκάλα, τύπου Dimico!

Διατίθενται, ακόμα, μηχανισμοί κουρτίνας βαρέος τύπου για μεγάλα ανοίγματα και κουρτίνες μεγάλου βάρους. Η εταιρεία ZAKONA, στη Θεσσαλονίκη, εξειδικεύεται στις ειδικές κατασκευές που απαιτούν σιδηρόδρομους σε απαιτητικούς σχηματισμούς.

Όλοι οι σιδηρόδρομοι κουρτινών κατασκευάζονται κατά παραγγελία, στα μέτρα σας, και αποστέλλονται πανελλαδικά!

Ηλεκτρικοί σιδηρόδρομοι κουρτίνας:

Για μεγαλύτερη ευκολία και άνεση στη χρήση υπάρχουν ηλεκτροκίνητοι μηχανισμοί με μοτέρ NEROX, BRAIN και SOMFY. Υπάρχει δυνατότητα κίνησης με διακόπτη (ενσύρματα) και με κοντρόλ (ασύρματα). Επίσης, τα μοτέρ λειτουργούν με παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, αλλά και με χρήση μπαταρίας.

Ασύρματοι ή ενσύρματοι ηλεκτρικοί μηχανισμοί και ράγες κουρτινών σε ειδικές αρχιτεκτονικές εφαρμογές.
Λύσεις… για έξυπνα σπίτια!