Μια πολύ πρακτική λύση σκίασης υψηλής αντοχής,
με εξαιρετικό & διαχρονικό στυλ!

14

Οι οριζόντιες περσίδες αλουμινίου (Venetian blinds) αποτελούν μία οικονομική, αλλά και διαχρονική στυλιστική επιλογή στα συστήματα σκίασης και είναι κατάλληλες, κυρίως, για επαγγελματικούς χώρους, αλλά και για οικιακούς.

Με μία απλή περιστροφή επιτυγχάνεται με ευκολία, ταυτόχρονα, η εναλλαγή της φωτεινότητας – συσκότισης και της ορατότητας ή μη με το εξωτερικό περιβάλλον! Χαρίζουν επίσης τον έλεγχο της θερμοκρασίας, του κατάλληλου αερισμού του χώρου και της ιδιωτικότητάς του.

Διατίθενται σε διαστάσεις φύλλων 16mm, 25mm και 50mm και σε μεγάλη ποικιλία!  Στην εταιρεία μας θα βρείτε περσίδες απλές, διάτρητες, απομίμησης ξύλου, σε εμπριμέ χρώματα και διάφορες άλλες αποχρώσεις. Υπάρχει, επίσης, η δυνατότητα κατασκευής τους σε συνδυασμό χρωμάτων.

Οι οριζόντιες περσίδες αλουμινίου της ZAKONA, στη Θεσσαλονίκη, διατίθενται με υψηλές τεχνικές προδιαγραφές, καλύπτοντας όλα τα είδη των παραθύρων -απλά και με ανάκλιση.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΟΡΙΖΟΝΤΙΩΝ ΠΕΡΣΙΔΩΝ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

  • Σύστημα πλευρικών οδηγών (με συρματόσχοινο), κατάλληλο για παράθυρα και πόρτες που ανοίγουν, αφού ενσωματώνονται επάνω τους και γίνονται ένα με αυτά, χωρίς να επηρεάζονται από τον αέρα και να καταστρέφονται.
  • Σύστημα για παράθυρο με διπλό τζάμι. Πραγματοποιούνται κανονικά όλες οι κινήσεις (περιστροφή φύλλων και ανεβοκατέβασμα) ή μόνο περιστροφή (τοποθετείται ένα μπουτόν και δίνει τη δυνατότητα μόνο να περιστρέφεται).
Τεχνικά χαρακτηριστικά οριζόντιων περσίδων αλουμινίου:

  • Μηχανισμός άριστης ποιότητας και ανθεκτικότητας, ώστε να επιτυγχάνεται η συγκράτηση του κορδονιού από το βάρος του συστήματος όταν ανεβοκατεβαίνει.
  • Κορδόνια και σκαλιέρες υψηλής ποιότητας με ειδικό υλικό, ώστε να μην κόβονται με το πέρασμα του χρόνου.
  • Στηρίγματα μεταλλικά διαφόρων μεγεθών ανάλογα με τις συνθήκες τοποθέτησης.

  • Για μεγαλύτερη ευκολία και άνεση στη χρήση υπάρχουν ηλεκτροκίνητοι μηχανισμοί με μοτέρ BRAIN και SOMFY. Υπάρχει δυνατότητα κίνησης με διακόπτη (ενσύρματα) και με κοντρόλ (ασύρματα). Επίσης, τα μοτέρ λειτουργούν με παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, αλλά και με χρήση μπαταρίας.

ΧΡΩΜΑΤΟΛΟΓΙΟ