Διακοσμούν & διαχωρίζουν το χώρο σας,
καλύπτοντας την απαίτηση
για εργονομία & ευελιξία!

20

Οι πτυσσόμενες πόρτες τύπου ακορντεόν (φυσούνα) αποτελούν την ιδανική λύση για το διαχωρισμό εσωτερικών χώρων. Ταυτόχρονα, συμβάλλουν στη διακόσμησή τους με μια ανανεωμένη συλλογή χρωμάτων, σχεδίων και διαφόρων άλλων επιλογών (κατασκευή με διακοσμητικά τζάμια σε διάφορα σχέδια και σχηματισμούς).

Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής στην κατασκευή με μαγνήτη ή με κλειδαριά. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα να τοποθετηθούν σε ντουζιέρες, σε χώρους W.C., αλλά και σε εξωτερικούς χώρους, καθώς οι πτυσσόμενες πόρτες διακρίνονται για την ανθεκτικότητά τους λόγω των ενισχυμένων νεύρων στο προφίλ των φύλλων και των PVC συνδετήρων.

Είναι καθαρά ελληνικό προϊόν, αφού η παραγωγή και η βαφή των πτυσσόμενων πορτών γίνονται εξ ολοκλήρου από την εταιρεία μας, με πρώτη ύλη υψηλής ποιότητας -πλαστικό PVC. Έτσι, επιτυγχάνεται η μη αλλοίωση του χρώματος με την πάροδο του χρόνου, αφού στεγνώνουν σε φούρνο με υπεριώδη ακτινοβολία!

Επιπλέον, πλένονται με κάθε είδους απλό καθαριστικό υγρό, καθώς είναι αδιάβροχες. Πολύ σημαντικό είναι και το άψογο οπτικό αποτέλεσμά τους, όσον αφορά στη διακόσμηση του χώρου.

ΧΡΩΜΑΤΟΛΟΓΙΟ