Μια μοντέρνα λύση σκίασης του χώρου σας,
με υπέροχο αισθητικό αποτέλεσμα!

15

Οι οριζόντιες ξύλινες περσίδες αποτελούν μια κομψή, διαχρονική και, ταυτόχρονα, μοντέρνα λύση σκίασης για κάθε εσωτερικό χώρο. Η λειτουργία τους είναι όμοια με αυτήν των οριζόντιων περσίδων αλουμινίου, με μία σημαντική διαφορά που προσφέρει ένα όμορφο αποτέλεσμα. Το ξύλο -από το οποίο κατασκευάζονται, που  χαρίζει ζεστασιά και απογειώνει τη διακόσμηση, καλύπτοντας κάθε ύφος της.

Οι οριζόντιες ξύλινες περσίδες κατασκευάζονται με απλή σκαλιέρα κορδονιού ή με κορδέλα (τρέσα, φακαρόλα), σε διάφορα χρώματα, η οποία συνδυάζεται άψογα με το χρώμα του ξύλου.

Στην εταιρεία ZAKONA, στη Θεσσαλονίκη, προτείνουμε ποικίλους συνδυασμούς που καλύπτουν μεγάλες απαιτήσεις. Η ανανεωμένη συλλογή μας ως προς το είδος του ξύλου, αλλά και ως προς το χρώμα σάς δίνει την ιδεατή λύση για το χώρο σας!

Τεχνικά χαρακτηριστικά οριζόντιων ξύλινων περσίδων:

  • Μηχανισμός άριστης ποιότητας και ανθεκτικότητας, ώστε να επιτυγχάνεται η συγκράτηση του κορδονιού από το βάρος του συστήματος όταν ανεβοκατεβαίνει.
  • Κορδόνια και σκαλιέρες υψηλής ποιότητας με ειδικό υλικό, ώστε να μην κόβονται με το πέρασμα του χρόνου.
  • Στηρίγματα μεταλλικά διαφόρων μεγεθών, ανάλογα με τις συνθήκες τοποθέτησης.
  • Μεταλλική κασετίνα μηχανισμού για την άριστη λειτουργία τους.

Διακοσμητικά εξαρτήματα οριζόντιων ξύλινων περσίδων:

  • Κορδέλα (τρέσα, φακαρόλα) αντί για σκαλιέρα κορδονιού, σε διάφορα χρώματα, ώστε να συνδυάζεται αρμονικά με το χρώμα του ξύλου.
  • Ξύλινη μετώπη που καλύπτει την κασετίνα σε διάφορα χρώματα, ώστε να επιτυγχάνεται ένα όμορφο αποτέλεσμα, επιλέγοντας το ίδιο χρώμα του ξύλου.

  • Για μεγαλύτερη ευκολία και άνεση στη χρήση υπάρχουν ηλεκτροκίνητοι μηχανισμοί με μοτέρ BRAIN και SOMFY. Υπάρχει δυνατότητα κίνησης με διακόπτη (ενσύρματα) και με κοντρόλ (ασύρματα). Επίσης, τα μοτέρ λειτουργούν με παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, αλλά και με χρήση μπαταρίας.

ΧΡΩΜΑΤΟΛΟΓΙΟ