Το μοναδικό ύφασμα σκίασης με πτυχώσεις, που προσφέρει υψηλή αισθητική
και ευκολία στη σκίαση ακόμη και στις πιο δύσκολες επιφάνειες...

19

Τα συστήματα εσωτερικής σκίασης πλισέ (pleated blinds) αποτελούν μία καινοτόμα και πλήρως εξειδικευμένη λύση, που συνδυάζει την απλότητα με το μοντέρνο ύφος της διακόσμησης οικιακών και επαγγελματικών χώρων.

Το σύστημα πλισέ είναι ιδανικό για την κάλυψη στα πιο ιδιόμορφα παράθυρα, όπως για παράδειγμα σε τριγωνικά, πολυγωνικά, τραπεζοειδή, κυκλικά & ημικυκλικά, επικλινή και παράθυρα οροφής. Ενδείκνυται και σε παράθυρα με ανάκλιση. Σε ανοιγόμενα παράθυρα παρέχεται ειδικό στήριγμα τοποθέτησης του μηχανισμού, χωρίς τρύπημα του αλουμινίου.

Τα συστήματα πλισέ συνδυάζουν τον εύκολο τρόπο λειτουργίας, την άψογη σκίαση και την αποτελεσματική προστασία από τον ήλιο. Υπάρχει, επίσης, η δυνατότητα κίνησης του υφάσματος από τη μία μόνο πλευρά, η δυνατότητα αμφίπλευρης κίνησης, ακόμη και η χρήση δύο υφασμάτων στο ίδιο σύστημα για λειτουργία ημέρας – νύχτας.

Κατασκευάζονται με ειδικούς πλαϊνούς οδηγούς ή με συρματόσχοινα που είναι απαραίτητο για επικλινή και παράθυρα οροφής. Στην εταιρεία ZAKONA, στη Θεσσαλονίκη, θα βρείτε μία μεγάλη και ανανεωμένη συλλογή χρωμάτων και ειδών υφασμάτων, όπως μονόχρωμα, συσκότισης (black out), ημισυσκότισης (dim out) και εμπριμέ.

Μία εξελιγμένη έκδοση των συστημάτων σκίασης πλισέ αποτελεί το ύφασμα τύπου κυψέλη (honeycomb). Οι πτυχώσεις που δημιουργούνται στο ύφασμα χαρίζουν υψηλή αισθητική στο χώρο και, έτσι, το πλισέ τύπου κυψέλη καλύπτει τις πιο υψηλές απαιτήσεις διακόσμησης!

Ηλεκτρικά συστήματα εσωτερικής σκίασης πλισέ:

Για μεγαλύτερη ευκολία και άνεση στη χρήση υπάρχουν ηλεκτροκίνητοι μηχανισμοί με μοτέρ BRAIΝ και SOMFY. Υπάρχει δυνατότητα κίνησης με διακόπτη (ενσύρματα) και με κοντρόλ (ασύρματα). Επίσης, τα μοτέρ λειτουργούν με παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, αλλά και με χρήση μπαταρίας.

PHOTO GALLERY