Ελέγξτε την ποσότητα του φωτός που θέλετε
να εισέρχεται στο χώρο σας &… διακοσμήστε τον!

Οι διπλές ρολοκουρτίνες αποτελούνται από διπλό ύφασμα και προσφέρουν, ταυτόχρονα, τη σκίαση του εσωτερικού σας χώρου και την επαφή/ορατότητα με το εξωτερικό περιβάλλον. Αυτό επιτυγχάνεται με μία μικρή περιστροφή στο βαθμό της αρεσκείας σας και χωρίς την εξ ολοκλήρου τύλιξη της ρολοκουρτίνας.

Στην ουσία, το διπλό ύφασμά τους “παίζει” με το φως και τη σκιά, χαρίζοντας άψογη διακόσμηση, κομψότητα και μία μοναδική, υψηλή αισθητική στο χώρο σας! Είναι μία εξαιρετική λύση για την αντικατάσταση των κλασικών κουρτινών σε οικίες, αλλά και σε κάθε άλλο χώρο.

Οι διπλές ρολοκουρτίνες της εταιρείας ZAKONA διατίθενται σε μία μεγάλη και ανανεωμένη συλλογή υφασμάτων ως προς το χρώμα και το είδος τους. Η συλλογή περιλαμβάνει υφάσματα σκίασης διαπερατά στη φωτεινότητα, καθώς και υφάσματα ημισυσκότισης και συσκότισης.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τα διακοσμητικά εξαρτήματα της διπλής ρολοκουρτίνας είναι όμοια με αυτά της ρολοκουρτίνας. Η μόνη διαφορά είναι ότι τοποθετείται ράγα αλουμινίου και κασετίνα με ειδικό κατωκάσι – βαρίδιο τριγωνικού σχήματος. Τα εξαρτήματα δε διατίθενται σε πλαστικά.

  • Για μεγαλύτερη ευκολία και άνεση στη χρήση υπάρχουν ηλεκτροκίνητοι μηχανισμοί με μοτέρ BRAIN και SOMFY. Υπάρχει δυνατότητα κίνησης με διακόπτη (ενσύρματα) και με κοντρόλ (ασύρματα). Επίσης, τα μοτέρ λειτουργούν με παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, αλλά και με χρήση μπαταρίας.

ΧΡΩΜΑΤΟΛΟΓΙΟ