Αναβαθμίστε την ποιότητα σκίασης του χώρου σας
& προσδώστε του… μοναδικό στυλ & ύφος!

12

Οι ρολοκουρτίνες αποτελούν ένα σύγχρονο και μοντέρνο σύστημα σκίασης εσωτερικού χώρου, που σχεδιάστηκε ώστε να επιτυγχάνει τη σωστή προστασία από τον ήλιο και την απώθηση της ηλιακής ακτινοβολίας με φυσικό φωτισμό στο χώρο ή, ακόμη, και με πλήρη συσκότισή του!

Η συγκεκριμένη εναλλακτική λύση στη σκίαση δίνει τη δυνατότητα για χρήση τόσο σε οικίες (αντικατάσταση κλασικών κουρτινών) όσο και σε επαγγελματικούς/ξενοδοχειακούς χώρους.

Οι ρολοκουρτίνες της εταιρείας ZAKONA, στη Θεσσαλονίκη, διατίθενται σε μία μεγάλη και ανανεωμένη συλλογή υφασμάτων, ως προς το χρώμα και το είδος τους. Αναλυτικότερα, η συλλογή περιλαμβάνει υφάσματα απλά μονόχρωμα, διάτρητα (screen), συσκότισης (black out), εμπριμέ και υψηλών τεχνικών προδιαγραφών (βραδυφλεγή, οικολογικά Oeko – Tex, self cleaning) και πολλά άλλα.

Υπάρχει και η δυνατότητα να γίνει εκτύπωση Logo, φωτογραφιών και θεμάτων της αρεσκείας σας πάνω στο ύφασμα της ρολοκουρτίνας!

  • Τα τεχνικά χαρακτηριστικά της ρολοκουρτίνας είναι τα ακόλουθα:
  • Άξονας αλουμινίου με εγκοπή που συγκρατεί το ύφασμα με ειδική μπανέλα.
  • Μηχανισμός καδένας σε 32mm, 38mm, 45mm και 61mm, ανάλογα με τις διαστάσεις και το βάρος του υφάσματος της ρολοκουρτίνας.
  • Διατίθεται πλαστικός και μεταλλικός.
  • Αλυσίδα για την τύλιξη της ρολοκουρτίνας που διατίθεται σε πλαστική και μεταλλική.
  • Κατωκάσι – Βαρίδιο. Διατίθεται σε πλαστικό περιτυλιγμένο με το ίδιο ύφασμα και σε αλουμινίου.

Διακοσμητικά εξαρτήματα ρολοκουρτίνας:

  • Κασετίνα αλουμινίου διαφόρων χρωμάτων, για την απόλυτη διακόσμηση της ρολοκουρτίνας.
  • Ο μηχανισμός, τα στηρίγματα και η αλυσίδα διατίθενται σε διάφορα χρώματα που διακοσμούν άψογα το χώρο.

Για μεγαλύτερη ευκολία και άνεση στη χρήση, υπάρχουν ηλεκτροκίνητοι μηχανισμοί με μοτέρ BRAIN και SOMFY. Υπάρχει δυνατότητα κίνησης με διακόπτη (ενσύρματα) και με κοντρόλ (ασύρματα). Επίσης, τα μοτέρ λειτουργούν με παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, αλλά και με χρήση μπαταρίας.