Κάθετες περσίδες

Κάθετες Περσίδες ΖΑΚΟΝΑ

Οι κάθετες περσίδες είναι ένα προϊόν σκίασης με σωστή προστασία του χώρου από τον ήλιο. Ένα τεμάχιο σε πολύ μεγάλο άνοιγμα παραθύρων αποτελεί ένα εντυπωσιακό προϊόν που επιτρέπει τη φυσική φωτεινότητα του χώρου και την πλήρη σκίαση συγχρόνως.

Η περιστροφή των φύλλων δίνει την δυνατότητα επαφής με το εξωτερικό περιβάλλον, χωρίς οι ακτίνες του ήλιου να εισβάλουν στο χώρο. Ο αναδυόμενος οδηγός διατίθεται σε χρώμα αλουμινίου και σε λευκό με εξαρτήματα αυτόματης περιστροφής ευρωπαϊκής προέλευσης.

Τα αντιστατικά άκαυστα υφάσματα διατίθενται σε διάφορες ποιότητες και σε διάσταση φύλλων 89mm και 127mm ενώ τα βαρίδια των υφασμάτων είναι άριστης ποιότητας PVC με μεγάλη αντοχή στον ήλιο.

Save

ZAKONA προϊόντα ποιότητας.Η εταιρεία ΖΑΚΟΝΑ δραστηριοποιείται στον κλάδο της παραγωγής και εμπορίας πτυσσόμενων θυρών, κατακόρυφων περσίδων (vertical), οριζόντιων περσίδων (βενετικά στορ), ρόλλερ, πάνελ και γενικά συστημάτων σκίασης από το 1977. Η πολυετής πείρα μας και η κάθετη παραγωγή σε όλα τα παραπάνω είδη από άριστες πρώτες ύλες εισαγωγής και εγχώριες είναι τα καλύτερα συγκριτικά πλεονεκτήματα για την ανταγωνιστική πορεία της εταιρείας.επιγραφες
Back to top