ΤΕΝΤΑ ΠΕΡΓΚΟΛΑ ΖΕΛΑΤΙΝΕΣ

Στην ΖΑΚΟΝΑ θα βρείτε τέντες με τεντόπανα του γαλλικού οίκου dickson σε ζωντανά χρώματα και μεγάλη ποικιλία σχεδίων σε όποιες διαστάσεις μας ζητήσετε. Τα εξαρτήματα που τις συνοδεύουν είναι υψηλών προδιαγραφών ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες σας αλλά και την αισθητική του χώρου σας.

 

Τέντα με κασέτα: σύστημα σκίασης με απόλυτη αισθητική

Η κατασκευή από αλουμίνιο σφραγίζει το πανί διατηρώντας το καθαρό και προσφέροντάς του μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Διατίθεται σε χειροκίνητη και ηλεκτροκίνητη (της εταιρείας somfys) καθώς επίσης και με αυτόματη λειτουργία αισθητήρα  ηλίου / αέρα.

Στέγαστρα εισόδου

Τα στέγαστρα είναι ιδανικά για εισόδους και παράθυρα με προφίλ αλουμινίου. Προσφέρονται και ως ημιδιαφανή με τζάμι.

Σκέπαστρα αυτοκινήτου

Πέργκολες

Στην ΖΑΚΟΝΑ θα βρείτε και πέργκολες αλουμινίου με οροφή που ανοιγοκλείνει όποτε εσείς το επιθυμείτε, για να προστατέψτε τον χώρο σας. Το άνοιγμα και το κλείσιμο της πέργκολας γίνεται ηλεκτρικά ενώ για την κάλυψη της χρησιμοποιείται ύφασμα black out και plc, υλικά που αντέχουν στους δυνατούς ανέμους. Στην περίπτωση χρήσης πέργκολας αλουμινίου, θα πρέπει να υπάρξει πρόβλεψη μικρής κλίσης του συστήματος ώστε να αποφεύγονται προβλήματα με την βροχή.

Ζελατίνες

Εξοικονομήστε ενέργεια και προστατέψτε τον χώρο σας με τη χρήση διαφανής ζελατίνας η οποία τυλίγεται μέσα σε κασονέτο με πλαϊνούς οδηγούς για την καλύτερη λειτουργία της. Μπορεί ακόμη να τοποθετηθεί και με γάντζους στο κάτω μέρος και να τυλίγεται ψηλά σε άξονα ενώ για να μην δημιουργούνται κενά, μπορεί να ραφτεί βέλκρο.

ZAKONA προϊόντα ποιότητας.Η εταιρεία ΖΑΚΟΝΑ δραστηριοποιείται στον κλάδο της παραγωγής και εμπορίας πτυσσόμενων θυρών, κατακόρυφων περσίδων (vertical), οριζόντιων περσίδων (βενετικά στορ), ρόλλερ, πάνελ και γενικά συστημάτων σκίασης από το 1977. Η πολυετής πείρα μας και η κάθετη παραγωγή σε όλα τα παραπάνω είδη από άριστες πρώτες ύλες εισαγωγής και εγχώριες είναι τα καλύτερα συγκριτικά πλεονεκτήματα για την ανταγωνιστική πορεία της εταιρείας.επιγραφες
Back to top