ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΤΟΙΧΟΥ

Η ΖΑΚΟΝΑ σάς παρέχει μία μεγάλη συλλογή από ταπετσαρίες τοίχου που βασίζονται στη μίξη του κλασικού και του μοντέρνου στυλ!

Οι μοναδικές θεματικές ταπετσαρίες τοίχου που εκπλήσσουν και συναρπάζουν τον επισκέπτη, είναι ιδανικές για τοποθέτηση σε χώρους όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφέ, καταστήματα, αίθουσες χορού και μουσικής, προσφέροντας διαφορετική διάθεση και έμπνευση στον κάθε χώρο.

Όλες οι ταπετσαρίες μας είναι τυπωμένες σε υλικά υψηλής ποιότητας ενώ κατέχουν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά. Διαθέτουν δυνατότητα αδιαβροχοποίησης με τη χρήση επικάλυψης του ΚΙΤ SKINWALL ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε μπάνια-ντουζιέρες.

Η τοποθέτηση τους είναι εύκολη καθώς κάθε σχέδιο τυπώνεται σε ξεχωριστό ρολό στις διαστάσεις που εσείς επιθυμείτε.

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας, να σας προσφέρουμε ακριβείς και γρήγορες υπηρεσίες, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του χώρου σας.

 

ZAKONA προϊόντα ποιότητας.Η εταιρεία ΖΑΚΟΝΑ δραστηριοποιείται στον κλάδο της παραγωγής και εμπορίας πτυσσόμενων θυρών, κατακόρυφων περσίδων (vertical), οριζόντιων περσίδων (βενετικά στορ), ρόλλερ, πάνελ και γενικά συστημάτων σκίασης από το 1977. Η πολυετής πείρα μας και η κάθετη παραγωγή σε όλα τα παραπάνω είδη από άριστες πρώτες ύλες εισαγωγής και εγχώριες είναι τα καλύτερα συγκριτικά πλεονεκτήματα για την ανταγωνιστική πορεία της εταιρείας.επιγραφες
Back to top