Πτυσσόμενες πόρτες

Πτυσσόμενες πόρτες ΖΑΚΟΝΑ

Η πτυσσόμενη πόρτα δίνει λύσεις σε μικρούς χώρους (εσωτερικές πόρτες), διακοσμούν και διαχωρίζουν έναν ενιαίο χώρο. Επίσης μπορούν να τοποθετηθούν σε ντουζιέρες, πόρτες εσωτερικές W.C. και σε εξωτερικούς χώρους.

Ελληνικό ΠροϊόνΈνα ελληνικό προϊόν που η παραγωγή και το βάψιμο γίνεται εξ’ ολοκλήρου από της εταιρία μας. Η πρώτη ύλη που χρησιμοποιείται είναι Α’ ποιότητας P.V.C. και το βάψιμο με χρώματα τα οποία δεν αλλοιώνονται και δεν ξεκολλάνε όπως το φίλμ. Τα χρώματα στεγνώνουν σε φούρνο με υπεριώδεις ακτίνες. Δεν αλλοιώνεται από την ζέστη, είναι αδιάβροχη και πλένεται με οποιοδήποτε καθαριστικό.

Μαζεύει σε ελάχιστο χώρο και κατασκευάζεται σε οποιαδήποτε διάσταση εξυπηρετεί τον πελάτη (μονόφυλλη ή δίφυλλη). Η άριστη ποιότητα του υλικού, τα ενισχυμένα νεύρα καθώς επίσης και η σύνδεση των φύλλων με ειδικό προφίλ (P.V.C.) την κάνουν ανθεκτικότερη ενώ ταυτόχρονα δημιουργούν και πολύ καλύτερη μόνωση.

Διατίθονται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων (λευκό, γκρι, μαύρο, κόκκινο, βέγκε, σε απομιμήσεις του ξύλου) και με διακοσμητικά τζαμάκια.

Συνοδεύεται με χούφτα – μαγνήτη ή κατόπιν παραγγελίας με κλειδαριά. Διατίθονται συναρμολογημένες στις διαστάσεις που επιλέγει ο πελάτης και ασυναρμολόγητες για επαγγελματίες. Τοποθετούνται εύκολα και γρήγορα.

ΧΡΩΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

no-12 no-13 no-14no-16 no-17no-18no-19no-21no-23no-24no-25no-26no-27no-28no-29no-30

ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ

ZAKONA προϊόντα ποιότητας.Η εταιρεία ΖΑΚΟΝΑ δραστηριοποιείται στον κλάδο της παραγωγής και εμπορίας πτυσσόμενων θυρών, κατακόρυφων περσίδων (vertical), οριζόντιων περσίδων (βενετικά στορ), ρόλλερ, πάνελ και γενικά συστημάτων σκίασης από το 1977. Η πολυετής πείρα μας και η κάθετη παραγωγή σε όλα τα παραπάνω είδη από άριστες πρώτες ύλες εισαγωγής και εγχώριες είναι τα καλύτερα συγκριτικά πλεονεκτήματα για την ανταγωνιστική πορεία της εταιρείας.επιγραφες
Back to top