Πλισσέ

Πλισσέ ΖΑΚΟΝΑ

Tα συστήματα σκίασης πλισσέ είναι ένα ξεχωριστό προϊόν όχι μόνο γιατί διακοσμεί τον χώρο σας προσφέροντας τέλεια σκίαση αλλά γιατί έχει εύκολο τρόπο λειτουργίας και στα πιο ιδιόμορφα παράθυρα όπως σε τριγωνικά, πολυγωνικά, τραπεζοειδή, κυκλικά & ημικυκλικά, σε καθετή κίνηση, επικλινές και οροφής.

Διατίθενται με διαφορετικούς τύπους μηχανισμών μονής και διπλής κατεύθυνσης καλύπτοντας οποιαδήποτε σχήματος παραθύρου η και αίθριων (χειροκίνητα με χειριστήριο κορδονιού και μπαστουνιού με νότιζα pvc -inox και πλαϊνούς οδηγούς καθώς και ηλεκτροκίνητα .

Τεράστια ποικιλία υφασμάτων: μονόχρωμα, black out, dimout ,design.

Σε ανοιγόμενα παράθυρα παρέχεται ειδικό στήριγμα τοποθέτησης του μηχανισμού χωρίς τρύπημα του αλουμινίου.

Save

Save

ZAKONA προϊόντα ποιότητας.Η εταιρεία ΖΑΚΟΝΑ δραστηριοποιείται στον κλάδο της παραγωγής και εμπορίας πτυσσόμενων θυρών, κατακόρυφων περσίδων (vertical), οριζόντιων περσίδων (βενετικά στορ), ρόλλερ, πάνελ και γενικά συστημάτων σκίασης από το 1977. Η πολυετής πείρα μας και η κάθετη παραγωγή σε όλα τα παραπάνω είδη από άριστες πρώτες ύλες εισαγωγής και εγχώριες είναι τα καλύτερα συγκριτικά πλεονεκτήματα για την ανταγωνιστική πορεία της εταιρείας.επιγραφες
Back to top