Μεταλλικά Βενετικά Στορ

Μεταλλικά Βενετικά Στορ ΖΑΚΟΝΑ
Μεταλλικά Βενετικά Στορ ΖΑΚΟΝΑ

Βενετικά στόρ διαστάσεων φύλλων 25mm και 16mm πάχους 0,23mm για την μεγαλύτερη ανθεκτικότητά τους.

Ο μηχανισμός κορδονιού είναι άριστης ποιότητας με αποτέλεσμα να επιτυγχάνει σωστή συγκράτηση του κορδιονιού όταν αυτό ανεβοκατεβαίνει και με την άψογη περιστροφή των φύλλων να επιτυγχάνεται τέλεια συσκότιση.

Τα κορδόνια και οι σκαλιέρες είναι ακρυλικά έτσι ώστε να μην φαγώνονται και κόβονται.

Τα στηρίγματα τοποθέτησης είναι από μέταλλο για να μην σκουριάζουν και διατίθονται σε διάφορα μεγέθη ανάλογα κατά περίπτωση.

Η ZAKONA προσπαθώντας να καλύψει όλες τις περιπτώσεις παραθύρων διαθέτει στόρ

  • Σύστημα πλευρικών οδηγών (συρματόσχοινο) που έχει την ίδια δυνατότητα τοποθέτησης σε ανακλεινόμενα τζάμια και πόρτες εφόσον ενσωματώνονται επάνω τους και γίνονται ένα με αυτό.
  • Σύστημα για διαχωριστικά γραφείων και παραθύρων σε διπλό τζάμι όλων των κινήσεων (μπορεί το στορ να ανοιγοκλείνει και να ανεβοκατεβαίνει), μόνο περιστροφή (τοποθετείται ένα μπουτόν και δίνει την δυνατότητα το στορ να περιστρέφεται).
  • Ηλεκτρικό στόρ για όλες τις κινήσεις με τηλεχειριστήριο ή διακόπτη (somfys) στο οποίο μπορεί να προσαρμοστεί και χρονοδιακόπτης.

Υπάρχουν 75 διαφορετικά χρώματα, μονόχρωμα διάτρητα επίσης inox – εμπριμέ – απομίμιση ξύλου και δυνατότητα συνδυασμού χρωμάτων.

Μπορούν να κατασκευαστούν στα επιθυμητά ακριβή μέτρα του πελάτη.

Με όλες αυτές τις δυνατότητες, οι οριζόντιες περσίδες (Βενετικά Στορ) είναι η καλύτερη πρακτική και μοντέρνα λύση για τη διακόσμηση και προστασία κάθε χώρου από τον ήλιο.

Save

ZAKONA προϊόντα ποιότητας.Η εταιρεία ΖΑΚΟΝΑ δραστηριοποιείται στον κλάδο της παραγωγής και εμπορίας πτυσσόμενων θυρών, κατακόρυφων περσίδων (vertical), οριζόντιων περσίδων (βενετικά στορ), ρόλλερ, πάνελ και γενικά συστημάτων σκίασης από το 1977. Η πολυετής πείρα μας και η κάθετη παραγωγή σε όλα τα παραπάνω είδη από άριστες πρώτες ύλες εισαγωγής και εγχώριες είναι τα καλύτερα συγκριτικά πλεονεκτήματα για την ανταγωνιστική πορεία της εταιρείας.επιγραφες
Back to top