Η Εταιρεία μας

zakonaΗ εταιρεία ΖΑΚΟΝΑ δραστηριοποιείται στον κλάδο της παραγωγής και εμπορίας πτυσσόμενων θυρών, κατακόρυφων περσίδων (vertical), οριζόντιων περσίδων (βενετικά στορ), ρόλλερ, πάνελ και γενικά συστημάτων σκίασης από το 1977.

Η πολυετής πείρα μας και η κάθετη παραγωγή σε όλα τα παραπάνω είδη από άριστες πρώτες ύλες εισαγωγής και εγχώριες είναι τα καλύτερα συγκριτικά πλεονεκτήματα για την ανταγωνιστική πορεία της εταιρείας.

Ιστορικό

Η επιχείρηση ξεκίνησε την δραστηριότητά της από την κυρία Κωνσταντινίδου Δήμητρα με το κατάστημα λιανικής πώλησης στη Λεωφόρο Στρατού (δίπλα στη Δ.Ε.Θ.) στην Θεσσαλονίκη.

Η συνέπεια, η καλή εξυπηρέτηση, η άριστη συνεργασία των πελατών, καθιέρωσαν την εταιρεία και έβαλαν τις σωστές βάσεις για την μετέπειτα πορεία της.

Το 1985 η εταιρεία μετατρέπεται σε ομόρρυθμη εταιρεία και ξεκινάει την χονδρική πώληση σε όλη την Ελλάδα. Έτσι αποκτά μια ανοδική πορεία, που είχε σαν αποτέλεσμα να αποκτήσει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις (1994), σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό έτσι ώστε να υπάρχει καλύτερη οργάνωση και σωστή διάθεση των προϊόντων της. Επιπλέον ξεκινάει την ίδια χρονιά την παραγωγή και βαφή της πτυσσόμενης πόρτας.

Σήμερα

Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας βρίσκονται στην ΒΙΠΕΘ Σίνδου, σε μία έκταση 5.000 τ.μ. όπου λειτουργούν χώροι αποθήκευσης, παραγωγής και κατασκευής των προϊόντων. Υπάρχουν χώροι υποδοχής στάθμευσης όπως επίσης έκθεση των προϊόντων μας, το λογιστήριο και η διεύθυνση.

Σαν οικογενειακή επιχείρηση έχει την δυνατότητα να διαθέτει ανταγωνιστικές τιμές στα προϊόντα παραγωγής συνδυάζοντας την καλύτερη ποιότητα, τη συνέπεια και τη γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών της με σταθερά απασχολούμενο ανθρώπινο εξειδικευμένο δυναμικό.

Όλα αυτά τα χρόνια η ΖΑΚΟΝΑ έχει καταφέρει να δημιουργήσει αξιόπιστους εμπορικούς συνεργάτες σε αρκετά σημεία πώλησης και προώθησης των προϊόντων της.

Η άριστη παραγωγή της πτυσσόμενης πόρτας και η κατασκευή ειδών σκίασης δίνει την δυνατότητα στη ΖΑΚΟΝΑ να εξαπλωθεί και σε χώρες του εξωτερικού.

Το άψογο service, η γρήγορη εξυπηρέτηση μας δίνουν τη βεβαιότητα ότι η ΖΑΚΟΝΑ θα αποτελεί σημείο αναφοράς για όλους τους πελάτες της. Είμαστε πάντα στη διάθεση σας για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας και για περαιτέρω ενημέρωση.

Back to top